Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

«Народне ополчення Прикарпаття» на вишколі

12 - Народне ополчення Прикарпаття.2«Народне ополчення Прикарпаття» (НОП) провело вишкіл на навчально-тренувальному полігоні у смт. Лисець. Завдяки начальнику УМВС України в Івано-Франківській області полковнику Миколі Семенишину та заступнику начальника УМВС, начальнику міліції громадської безпеки, полковнику Ярославу Манжелею був проведений другий етап підготовки добровольців НОПу.

Управління МВС України в Івано-Франківській області надало спеціалістів для підготовки з рукопашного бою та стрільби з бойової зброї – автомату Калашникова. Попередньо, особовий склад НОПу пройшов навчання по заходах безпеки, вивченні матеріальної частини зброї та виконання навчальних вправ зі зброєю. Також було проведено навчання із надання першої медичної допомоги у бою та виконання вправ із підповзання до пораненого. Спеціалісти УМВС України в Івано-Франківській області ознайомили добровольців НОПу з видами кулеметів і гранатометів із правилами поводження та продемонстрували їх у дії.

Керівник НОПу полковник Сергій Хамчук висловлює подяку представникам УМВС України в Івано-Франківській області за проведенні тренування та завідувачу сектору оборонної роботи ОДА Валерію Іваненку за надані кевларові каски для навчань.

«Народне ополчення Прикарпаття» запрошує всіх мешканців області записуватись у добровольці для військових тренувань у Народному домі «Просвіта»

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності