Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Навіщо нардепу вища освіта, якщо він «патріот»?

Коментуючи і голосуючи за прийняття скандального закону про реструктуризацію зобов’язань за кредитами в іноземній валюті (1558-1), нардеп від Львівщини Володимир Парасюк показав свою економічну безграмотність.

Про це у Фейсбуці пише журналістка Катя Соколова.

«Герой тижня – однозначно депутат Парасюк, який відкриває нам істину про те, що «валютні кредити – це відповідальність комерційних банків і навантаження падають лише на них. І нема чого їх жаліти».

При цьому пан депутат, який є другим по країні за кількістю отриманих голосів на своєму мажоритарному окрузі запевняє нас, що банківська система і комерційні банки – це абсолютно не пов’язані один з одним речі, більше того – натякає на те, що Приват, мабуть – теж зовсім некомерційний банк, адже інакше і на його долю випаде відчутна кількість проблем», – зазначає журналістка.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вінцем цієї заяви, зазначає К. Соколова, є те, що «депутат Парасюк є рятівником життів валютних позичальників, яких буквально особисто витягнув з петлі цим законопроектом. В петлю їх засунув, звичайно, кривавий Національний Банк під керівництвом українського Президента».

«Наступного разу, коли будете голосувати за «того симпатичного хлопця, бо він же патріот, а патріоти в Раді потрібні» – хоча б поцікавтеся, чи є у патріота елементарна вища освіта.
Ну, або живіть від дефолту до банкрутства. Тут вже як кому більш подобається», – додає К. Соколова.

Соцмережі

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності