Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Найстаріша професія – артист

383657638(1)Марія Яремчук зголосилася підтримати політичну партію. Призер конкурсу «Нова хвиля – 2012» українська співачка Марія Яремчук зустрілася з Прем’єр-міністром Миколою Азаровим, який нагородив її за просування української музики, після чого співачка заявила про свою підтримку «Партії регіонів».
Не стримуючи радості, Марія Яремчук подякувала Прем’єру за надану їй честь і заявила , що готова підтримати в ході передвиборної кампанії « Партію регіонів». «Для мене було б честю, і я хотіла б підтримувати «Партію регіонів» на виборах і в цілому, морально, і як співачка», – заявила Марія. Кажуть, що Микола Янович сильно здивувався такому прагненню молодої співачки, але пообіцяв юному даруванню розглянути її пропозицію і всіляко посприяти просуванню в цьому напрямку.
А ось народний артист України Володимир Гришко, якого вже неодноразово опозиція звинувачувала у «надмірних симпатіях до влади»,  заявив, що більше ніколи не буде виступати у Львові, бо на нього, мовляв, зводять наклепи.
Про це він розповів в ефірі телепередачі «Козирне життя» на телеканалі ICTV.
«Я хочу зробити серйозну заяву: ніколи голос Гришка не пролунає у Львові!» – заявив співак.
Невдоволення Гришка викликав Євромайдан у Львові, адже саме через цей захід співак був змушений скасувати свій виступ у львівській філармонії. Згодом він не зміг виступити і в Трускавці, «у зв’язку політичною ситуацією в Україні».
Володимир Гришко додав, що про нього поширюють наклепи, нібито він виступав на Антимайдані у Києві та підтримував політику влади. «Казали навіть, що я співав для тих, хто розганяв Євромайдан!» – зазначив співак.
Саме тому Євромайдан у Львові закликав співака відмовитись від концерту. Активісти пообіцяли провести акцію протесту у тому випадку, якщо б Гришко не погодився скасувати виступ.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності