Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Названо нового повіреного у справах США в Україні

Тимчасово повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор залишає свій пост на початку 2020 року. За словами Тейлора, його наступницею стане Крістіна Квін, яка  зараз виконує функції заступника глави дипмісії США в Україні.image

Крістіна Квін

«Заступниця голови місії Крістіна Квін дуже добре кваліфікована і готова приступити з початку наступного місяця. Вона відповідатиме за наше посольство в наступні кілька місяців, поки справжній, наступний посол буде обраний і потім переданий у Сенат на затвердження», – розповів Тейлор.

Американський дипломат також розповів про нового посла США в Україні.

«Я знаю, що вони працюють над тим, щоб дуже добре кваліфікована людина приїхала і замінила Крістіну. Вони прямо зараз працюють, щоб підготувати цю людину. Ця людина прагне приїхати», – уточнив він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За інформацією ЗМІ, новим послом США в Україні може стати американський генерал у відставці Кіт Дейтон.

Нагадаємо, Крістіна Квін прибула до Києва 28 травня, її вже представили посольству. Квін виконувала функції голови дипмісії замість посла Марі Йованович. Після повернення Тейлора в Україну, Квін повернулась до роботи на посаді заступника Глави Місії.

Раніше Вільям Тейлор заявив, що санкцій проти Росії «недостатньо». Він зазначив, що метою санкцій є припинення агресивних дій Росії.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності