Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Не Сич у вічі виборцям

В місцевих ЗМІ Івано-Франківська оприлюднили дані купівлі комунальним підприємством Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна елітного автомобіля “TOYOTA Highlander”.

Нагадаємо, після проведеного і анонсованого тендеру “TOYOTA Highlander” придбали у ТОВ “КЛАСИК-АВТО” за 1 млн 052 тис. 045 грн.

Хочеться зазначити, що машину такого класу можна було придбати не на багато, але, все ж таки дешевше. Але таку пропозицію було відхилено.

Нещодавно голова обласної ради Олександр Сич зробив гучну заяву з приводу ідеї, яка виникла у чиновника. Він запропонував з метою економії коштів обласного бюджету, оскільки на утримання наявних автомобілів, які використовують багато пального та потребують регулярного ремонту, витрачається чимало грошей, продати старі авто і придбати принаймні один машину середнього класу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

10 червня 2016 року, в коментарі газеті “Галичина” Сич зачвив:

“Сьогодні ми маємо машини з 2000-го чи 2007-го року, кожного місяця вони ламаються, на 100 кілометрів беруть 15-16 літрів бензину. Якщо це порахувати, то виходить, що краще дешевше їх продати, докласти ту суму коштів, яку ми витрачаємо на їхнє утримання упродовж одного чи двох років, і купити нову машину, яка буде використовувати вдвічі менше пального і ми на декілька років забудемо про будь-які питання з їх обслуговуванням”, – розповів Олександр Сич.

Машини ще не продані, хоча вже Автопідприємсто облради виставило на продаж два автомобілі “MERCEDES-BENZ”.

Лот 1 – MERCEDES-BENZ E-320, чорний, легковий седан-В, 2000 року випуску, об’єм двигуна 3199 см куб. Початкова вартість продажу – 128 тис. 903 грн без ПДВ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЛОТ 2 – MERCEDES-BENZ E-280, чорний, легковий седан-В, 2007 року випуску, об’єм двигуна 2997 см куб. Початкова вартість – 307 тис. 530 грн без ПДВ.

Наразі на балансі обласного автомобільного підприємства налічується сім автомобілів, з них – два мікроавтобуси та п’ять легкових машин. Зокрема, є три машини марки “Mercedes”, яким більше десяти років.

Не варто забувати і про заяву директора обласного автопідприємства Руслан Пилюк, який розповів, що наразі, як альтернативу наявним автомобілям, розглядають машину середнього класу марки “Skoda”, яка використовує в рази менше пального та дешевша в технічному обслуговуванні.

Натомість, купили машину еліт-класу, не таку економну і в рази дорожчу за “Skoda”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності