Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Не вимагатимуть з українців робочої візи тільки курортні Турречина, Єгипет, Албанія…

У той час, коли країни ЄС через високу статистику захворюваності коронавірусом в Україні, яку щодня показує уряд Шмигаля, свої кордони відкрили тільки власників робочих віз (т. зв. дешової “рабсили”), для всіх українців, без обмежень, свої обійми відкрили курортні Туреччина, Єгипет, Албанія, Хорватія та Чорногорія.

Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій на своєму Telegram-каналі.

За його словами, вже відкрили свої кордони для українців Туреччина, Єгипет (але з обов’язковим дотриманням 14-денної самоізоляції після повернення додому, адже Єгипет віднесений до країн з високим рівнем інцидентності COVID-19), Албанія, Хорватія (за умови підтвердження бронювання готелю або гостьового житла), Чорногорія (за наявності негативного результату ПЛР тесту на COVID-19, зробленого протягом останніх 48 годин).

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності