Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Нефьодов і Притула йтимуть від “Голосу” в Києві на виборах-2020

Колишній керівник митниці ліберал Максим Нефьодов йде під №1 на вибори в Київраду від партії “Голос”.
ФОТО соцмережі

Про це Нефьодов написав на сторінці у Facebook.

Настав час вийти за межі зони комфорту – я йду під №1 на вибори в Київраду з командою Голос“, – написав Нефьодов.

За словами Нефьодова, хоч він і повернувся в бізнес, але вважає потрібним присвячувати частину життя громадській діяльності.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Вікно можливостей в уряді зараз закрилось – замість реформ в більшості сфер навіть не тупцювання на місці, а ерозія і відступ. Тому логічно спробувати щось змінити в місті, де я народився і живу“, – пояснив він, додавши, що хоче, аби Київ реалізував свій потенціал і став сучасним і комфортним для людей містом.

Нефьодов також пояснив, що партія “Голос” є найближчою до його поглядів – економічних та етичних.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ФОТО: соцмережі

Також, нагадаємо, що від цієї ж партії “Голос” на міського голову Києва йтиме шоумен Сергій Притула, якому попри його волонтерську діяльність багато хто досі не може пробачити нарізки сюжетів у телепередачі “Файна Юкрайна” про геїв-націоналістів, де Притула зіграв з іншим відомим українським коміком Андрієм Молочним, який згодом втік працювати до Москви, де розпочав нещадно критикувати Україну…

ФОТО-скрін “Файна Юкрайна”

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Що поєднує бізнесмена і шоумена, які вирішили зайнятися політикую, на разі не відомо, залишається тільки здогадуватися.

ФОТО соцмережі

Під час презентації політсили ще 11 серпня Сергій Притула заявив, як згодом і Нефьодов, що Київ — його дім, тому йому не байдужі його проблеми.

Як будь-яка нормальна людина я хочу бачити кращий Київ, чистий, безпечний, інклюзивний, незагазований, з розумним будівельним плануванням, а не захаращеним. Я не хочу бачити, як у Києві люди старіють у заторах“, – сказав він.

Також він зазначив, що Київ має найбільший бюджет після державного. На думку Притули, його витрачають “злочинно”. “Лише в Києві можуть виділяти мільярди на будівництво метро, але за шість років не з’являється жодної станції. Лише в Києві можуть закласти на ремонт Шулявського мосту 600 млн, а він обходиться в 1,7 млрд”. Притула вважає, що “за такі гроші”, як має Київ, можна робити більше.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За його словами, він розуміє скепсис щодо себе, але запевняє, що “йде не один”, а з командою фахівців. Також обіцяє, що йому “не набридне” і він не залишить посаду у разі виграшу, мабуть, натякаючи на Вакарчука?

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності