Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Незадовго до місцевих виборів меру Дрогобича таки повідомили про підозру

Сьогодні, 18 листопада, міському голові Дрогобича Тарасу Кучмі прокурор Ірина Діденко повідомила про підозру за побиття людини. Ідеться про інцидент, який стався 4 червня 2018 року у сесійній залі Ратуші під час наради.2019-07-01-boryak_5d19d119352ac

Інцидент трапився, коли до мера прийшла громада із питанням щодо незаконного сміттєзвалища на одному із комунальних підприємств міста. В ході зустрічі міський голова вдарив одного з чоловіків, який назвав його злочинцем. Кучма, як зазначається, додав, що буде бити кожного, хто посміє називати його злодієм.

У повідомленні прокуратури йдеться: “Мер завдав вказаній особі декілька ударів кулаками, спричинивши незначні травми. Такі дії чиновника кваліфіковано за ч.1 ст.125 КК України – легкі тілесні ушкодження. На даний час йому оголосили підозру. Тепер – справа за судом”.

Інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

У ситуації цікаво, чому правоохоронні органи від червня чекали аж до середини листопада із оголошенням підозри? Дехто це пояснює досить просто – незабаром місцеві вибори…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В цей же час міський голова Івано-Франкіська Руслан Марцінків говорить про можливу спробу нової влади скомпрометувати його, адже його вважають єдиним прохідним кандидатом на цей пост на наступних виборах місцевих виборах у березні-квітні 2020 року.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності