Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

НІЧ ШОПІНГУ У РОСІЇ. ТАКЕ Ж ЧЕКАЄ І УКРАЇНУ?

Стрімкий обвал російського рубля спричинив величезний ажіотаж серед російських покупців, які у будь-який ще можливий та раціональний спосіб вирішили позбутися нікому уже не потрібних папірців під назвою «рубль».

Цією ж можливістю не оминули скористатися також і найближчі закордонні сусіди РФ. Мова йде про фінів, при балтійців, білорусів та навіть китайців і японців, котрі на відміну від росіян володіють твердою валютою, а ціни на декотрі види товарів, котрі ще за одну добу не встигли стрімко за доларом і євро стрімко скочити у гору – ласий шматок для будь-кого…
Можна припустити, що щось подібне очі кукуватиме в скорому часі й Україну, де долар нещодавно стрімко скочив за позначку 20 гривень, а потім дещо вернувся назад. Але можна припустити, що це тільки тимчасовий «хід конем» з банкірів, які представляють інтереси уряду, щоб перед святами якомога більше викачати з людей валюти? А після свят нас, мабуть, чекатиме доля північного сусіда?..

Тарас Боднар

ff2

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності