Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Нове газове родовище на Закарпатті

У Великоберезнянському районі Закарпатської обл. за результатами геологорозвідувальних робіт відкрито Лютнянське газове родовище. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ПАТ «Укргазвидобування».

Повідомляється, що в результаті буріння та випробування пошукової свердловини № 2 був отриманий промисловий приплив газу. Добовий дебіт склав 58 тис. куб. м газу при дослідженні свердловини на 6 мм штуцері.

«За даними попередньої оцінки фахівців УкрНДІгазу перспективні ресурси газу цього родовища складають 2,4 млрд. куб. м. Початкові запаси газу відкритого свердловиною покладу склали 390 млн. куб. м», – ​йдеться в повідомленні.

Зазначимо, вивчення перспективної Лютнянської площі почалося ще в 1991 р. геологічним картуванням. Але тільки в 2011 р. після завершення сейсмічних досліджень було виявлено Лютнянську складку і за результатами буріння в 2015 р. відкрито нове Лютнянське газове родовище.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності