Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Новообраний президент України Зеленський вже передав свою частку в бізнесі колегам

Новообраний президент України Володимир Зеленський передав колегам братам Шефірам свою частку в бізнесі. Вони повинні повернути її через п’ять років.

Про це повідомив бізнес-партнер Зеленського Сергій Шефір в інтерв’ю виданню theБабель._106301527_mediaitem106302035

Він вийшов (з бізнесу). Може, там одон-дві підписи залишилися. Віддав комусь свою частку. Може мені, може Борису (Шефіру), я не пам’ятаю“, — бізнес-партнер Зеленського – Сергій Шефір.

Сергій Шефір уточнив, що Зеленський віддав своє право голосу і впливу на бізнес, і тепер буде тільки отримувати дивіденди від авторських прав. За умовами домовленості, Шефіри повернуть його частку через п’ять років.

Центральна виборча комісія 30 квітня оголосила Володимира Зеленського обраним президентом України. Інавгурація президента має відбутися не пізніше ніж через 30 днів після офіційного оголошення результатів виборів.

За результатами обробки ЦВК 100% електронних протоколів, Володимира Зеленського у другому турі президентських виборів підтримали 73,22%, а Петра Порошенка – 24,45% виборців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Шоумена з перемогою вже привітали чинний прем’єр-міністр України Володимир Гройсман і мер Києва Віталій Кличко.

Також Зеленського привітав із перемогою президент США Дональд Трамп, глава Європейської ради Дональд Туск, генсека НАТО Єнс Столтенберг, президент Польщі Анджей Дуда, а також президента Франції Еманюель Макрон.

Почесний патріарх УПЦ Філарет привітав Зеленського з перемогою і дав йому «домашнє завдання». Патріарх РПЦ Кирило у своєму привітанні сподівається на припинення дискримінації прихожан РПЦ в Україні.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності