Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

«Новоросія» надрукувала власну валюту

bb2Так звана «Новоросія» готова до запуску в обіг власної валюти. Наразі вже не тільки затверджений дизайн нових грошових знаків, а й надруковано необхідну для початкового впровадження кількість.

Як тільки «керівництво» самопроголошених «республік» видасть відповідний указ, нова валюта буде пущена в обіг, – повідомляє сайт «ДНР».

«Позавчора в Донецьку сфотографував зразок нової валюти «ДНР/ ЛНР» («розрахунковий знак»), але не став одразу викладати, бо «голова» однойменної невизнаної республіки Олександр Захарченко поки що не підписав відповідний указ. Оскільки кілька годин тому помітив у стрічці ажіотаж з цієї теми – вирішив все ж викласти деякі деталі анонсом», – написав у соцмережі один з бойовиків.

За його даними, необхідна сума валюти вже видрукувана (в Росії) і зберігається до її запровадження в обіг. Спочатку «розрахунковий знак» буде в обігу паралельно з гривнею, але, за задумом бойовиків, приблизно через 8–9 місяців гривня повинна зникнути з обігу.

«Нова валюта не буде прив’язана до долара або рубля – запорукою її цінності стане обсяг вироблених на Донбасі товарів. Над її розробкою і республіканським фінансовим механізмом працюють три науково-дослідних інститути в Донецьку і ведуться консультації з московськими експертами. «Розрахунковим знаком» вже цікавилися люди Ротшильда, які відвідували Москву. «Розрахунковий знак» матиме поки що 2 рівні захисту. Курс до гривні, ймовірно, буде приблизно 1:10», – повідомив бойовик.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Він також написав, що під так званий «Національний банк ДНР» уже навіть виділено будівлю.

«Робота зі створення незалежної фінансової системи велася під керівництвом Бориса Литвинова («голова Верховної Ради Донецької народної республіки»)», – йдеться в повідомленні.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності