Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Новий очільник Львівщини закликав своїх чиновників не займатися політикою, а ділами

Новопризначений голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський провів першу апаратну нараду з начальниками структурних підрозділів ЛОДА та територіальних управлінь центральних органів влади.mal3_03864

Очільник виконавчої влади області закликав чиновників працювати на благо Львівщини та ретельно виконувати свої обов’язки. Також він закликав керівників перестати займатися політикою, а думати про розвиток економіки області, залучення інвестицій, покращення життя мешканців.

«Хто не хоче так працювати, то мій стіл готовий для ваших заяв. Але не спішіть це робити. Є час визначитися. Ми цінуємо досвідчені кадри», – підкреслив Маркіян Мальський.

Він повідомив, що здійснить аудит діяльності кожного підрозділу ЛОДА. Також він закликав чиновників відходити від радянщини і попросив звертатися до нього по-європейськи – лише по імені.

Також новий голова ЛОДА публічно озвучив номер свого мобільного телефону і закликав звертатися до нього з приводу важливих питань життя області. Окрім того, М.Мальський зазначив, що готовий до максимальної співпраці з журналістами та буде абсолютно відкритим та публічним у своїй діяльності.

Нагадаємо, 6 липня Президент України Володимир Зеленський представив нового голову Львівської обласної державної адміністрації Маркіяна Мальського.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності