Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Новим послом США в Україні Трамп призначив генерала – колишнього аташе в РФ

Президент США Дональд Трамп подав кандидатуру генерал-лейтенанта у відставці Кіта Дейтона на посаду посла в Україні. Про це повідомляють на сайті Білого дому.

«Кіт Дейтон з Вашингтона буде надзвичайним і повноважним послом Сполучених Штатів Америки в Україні», — йдеться в повідомленні.

Тепер за процедурою кандидатуру Дейтона на посаду має схвалити Сенат США.

Генерал-лейтенант, розвідник, аналітик. Кіт Дейтон – новий посол США в Україні. 71 рік.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Працював директором з оперативних питань і керівником агентурної розвідки військової розвідки США, в тому числі був директором Групи з вивчення Іраку для операції «Іракська свобода» в Іраку; раніше Дейтон був координатором з питань безпеки у палестинсько-ізраїльському конфлікті, директором з питань стратегії, планів і політики штабу США, директором операцій розвідки Пентагону. Потім у Пентагоні очолював Управління стратегії, планування та політики Сухопутних військ.

Пройшов навчання на курсі офіцерів-країнознавців в Інституті з вивчення Радянського Союзу Сухопутних військ США в Гарміш-Партенкірхені.

Серед його призначень в цій області: офіцер штабу з військово-політичних питань (Сухопутних військ США) у Вашингтоні; військовий аташе США в Росії; і заступник начальника з військово-політичних питань відділу Європи та Африки Управління стратегічного планування та політики ОКНШ у Вашингтоні.

Відтоді і дотепер очолює Центр ім. Маршалла у Німеччині. Також одночасно є старшим радником від США з оборони в Україні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Володіє російською та німецькою мовами.

Це вам не якийсь кар’єрист-дипломат!

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності