Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Новина про раптову смерть ЛЮДИНИ-ЕПОХИ виявилася фейковою

Сьогодні, у п’ятницю 16 серпня, сотні інтернет видань по усьому світу поширили фейкову новину про смерть ЛЮДИНИ-ЕПОХИ французької зірки світового кіноматографа і еталона чоловічої вроди 60-70-х рр. Алена Делона.thumb

Справа в тому, що в червні він переніс інсульт і був госпіталізований з сильними головними болями в Парижі, де йому провели операцію.

Після цього дочка Делона Аннушка розповіла про стан батька. Це сталося на початку серпня, коли здоров’я актора вже стабілізувалося.

Моєму батькові дуже пощастило, і все тепер проходить нормально. І це не випадково, адже він за характером – людина-переможець. Ален Делон дякує свою публіку і своїх друзів за все ті численні послання любові та підтримки, які вони йому направили і які дозволяють йому просуватися вперед“, – розповідала вона.

Тоді Аннушка пояснила, що у батька інсульт супроводжувався крововиливом і скупченням крові під внутрішньочерепному просторі. А син артиста розповідав, що життєві функції не постраждали.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, ще в січні минулого року актор дав інтерв’ю, що було присвячено 60-річчю кар’єри. Тоді він “буквально підвів підсумки прожитих років”, згадав давно минулих друзів і родину. Він тоді заявив, що більше не отримує задоволення від життя.

Життя мені більше нічого не приносить. Я вже все бачив, все пережив. Але головне, я ненавиджу цю епоху, мене від неї нудить“, – говорив він.

Похмурі слова актора схвилювали тоді родичів, і вже після цього Делон переніс інсульт. Однак буквально через тиждень в мережі з’явився знімок актора, який пішов на поправку. У реанімації він провів близько трьох тижнів, після чого повернувся до Швейцарії, де проживає останні роки як громадянин цієї країни. Ніяких підтверджень про смерть або нове погіршення стану в мережі немає.

Саме Ален Делон був тим, хто не відходив від ліжка свого друга Жана Поля Бельмондо, коли того кілька років тому був розбив інсульт, до повного його одужання, винайнявши дім поруч клінік, де лікувався “Бебель”. 62254971_438454126990720_1190088708477419520_n

Раніше Делону провели термінову операцію на стегнової артерії через сильний біль в спині і нозі в 2017 році. Актор добре переніс процедуру і досить швидко оговтався.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

14 червня 2019 року низка стало відомо, що Делон переніс інсульт.

Ветеран війни в Індокитаї, боксер та каскадер, як Делон, не може так просто від нас піти…

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності