Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Новий тренер у МФК “Прикарпаття”… Ковалюк теж залишається…

Після невдалого минулого сезону та вильоту з Кубку України Івано-Франківське Прикарпаття змінює тренера.

Цю інформацію підтвердив під час традиційної онлайн-трансляції міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

“Ми давали великий шанс і можливості керівництву клубу, і головному тренеру проявити себе, але час змін настав, тому сьогодні я мав відповідну бесіду з тренером, Володимиром Ковалюком. Ми дійшли спільної згоди про те, що він залишається директором стадіону “Рух”, але головним тренером МФК “Прикарпаття” не буде”, – сказав мер міста.

За його словами, йдуть перемовини і вже є погодження з фахівцем Русланом Мостовим.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Я хочу побажати новому тренеру, якого ми представимо в п`ятницю, гарної і плідної роботи. Щодо керівництва клубу, то ми створимо наглядову раду, яка буде мати широкі повноваження. Зокрема я буду рекомендувати, щоб зборами прийняли Тараса Гурика, директора підприємства “UTeam”. Надіюся, що цей сплав Гурик-Мостовий дасть результат”, – додав Марцінків.

Також відмітив, що зараз ведуть перемовини з новими футболістами, які підсилять команду.

Ковалюк очолював Прикарпатті з 2016-го року. Під його керівництвом команда вийшла з Другої ліги в Першу. У минулому сезоні івано-франківський клуб зайняв 12-е місце в чемпіонаті першого дивізіону, набравши в 30-ти матчах 30 очок. У нинішньому – вилетів з Кубка України, програвши в першому раунді турніру хмельницькому Поділлю в серії післяматчевих пенальті.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності