Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Обережно! В Міносвіти – змії, тепер вже доведено (відео-факт)

Міносвіти України уже тривалий час шокує українців своїми рішеннями, як то прибрати зі школи “Основи сім’ї”, намаганням позбутися предметів “Українська література” та “Історія України” шляхом об’єднання їх із іншими дисциплінами, заборонити “Релігієзнавство” (християнську етику), а натомість за прикладом “просунотого” Заходу ввести предмет сексології із відкритим нав’язуванням дітям гомосексуалізму, прикриваючи це нібито гендерною політикою.

І ось вчора співробітники Міністерства освіти й науки в Києві помітили у дворі міністерства живу екзотичну змію, яка, спокіно, наче в себе вдома, повзала по асфальту.

Відеозапис, зроблений працівниками МОН 25 червня.

Як плазун туди потрапив – поки невідомо, але люди переконані, що відповідь на це питання добре знають у відділі кадрів Міністерства…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, МОН отримало нового голову. В. о. міністра освіти і науки став ексрегіонал, ректор Чернігівського національного технологічного університету Сергій Шкарлет. Після появи інформації про його кандидатуру на пост глави МОН на сайті помилок і фальсифікації в наукових дослідженнях опублікували інформацію про плагіат у монографії в співавторстві ректора Чернігівського НТУ й кандидата в міністри освіти Сергія Шкарлета. Автор статті стверджує, що в монографії використовували цілі блоки тексту, який був опублікований на три роки раніше. Водночас посилань у роботі Шкарлета на ці наукові праці немає.

Крім того, колишня міністр освіти скандальна лібералка Новосад заявила, що Шкарлет купив позашляховик VW Amarok за гроші, які могли піти на доплати викладачам, вочевидь забувши про свої зловживання на цій посаді.

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності