Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Обстріли окупантів підпалили селище на Донеччині

Увечері 24 листопада внаслідок обстрілів терористів сталася масштабна пожежа в селі Березове Донецької області. Українські військові евакуювали населення, втім вогнем було знищено шість будівель.630_360_1497784849-1117

Уточнюється, що близько 18.00 російські окупанти відкрили вогонь по українських позиціях з великокаліберних кулеметів із застосуванням трасуючих та бронебійно-запалювальних боєприпасів. У результаті таких ворожих дій, загорілася суха трава.

Швидкому поширенню вогню, кажуть у штабі, сприяв сильний вітер. Пожежа швидко перекинулась на розташований неподалік дачний виселок.

Українським військовим вдалося оперативно евакуювати населення. Постраждалих, на щастя, немає. У пресцентрі повідомили, що близько 23.00 пожежу вдалося локалізувати.

Нагадаємо, 14 листопада російські окупанти на Донбасі відкрили вогонь по дачному містечку “Акація”, що неподалік Авдіївки. У результаті чого

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Поблизу Авдіївки через обстріли окупантів згорів двоповерховий будинок згорів цивільний будинок.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності