Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Очільник Тернопільщини завітав на свято працівників статистики Львівщини

Сьогодні, 4 грудня, голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна, повертаючись околичними шляхами з поїздки зі східного фронту, завітав на свято працівників статистики Львівщини. Спільно з головою Львівської ОДА Олегом Синюткою вони привітали працівників цієї служби із професійним днем, який щорічно в Україні відзначають 5 грудня. Найкращим у своїй справі – вручили грамоти та подяки.

Як Олег Синютка, так і Степан Барна відзначили, що сьогодні важко уявити життя нашої держави без органів статистики, які роблять вагомий вклад у її соціально-економічний розвиток.

«Саме ви, збираючи, опрацьовуючи, зберігаючи та аналізуючи статистичну інформацію, даєте можливість розробляти перспективні плани, програми поступального розвитку усіх галузей життя. Ви є першими соціальними експертами, хто, опираючись на реальні цифри й показники, прогнозує головні явища й тенденції. Ваші дослідження – головний орієнтир для розвитку держави. Тож бажаю вам ефективності праці, якісних та високих показників», – звернувся до присутніх голова ТОДА.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності