Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Очільника Тернополя погасили на поштівці

У Тернопільській міській раді відбулася церемонія спецпогашення конверта на честь 180-річчю з Дня народження Володимира Лучаківського – першого українця на посаді тернопільського бургомістра.

Про це повідомили у прес-службі мерії.

Екс-голова Тернополя Богдан Левків та чинний очільник міста Сергій Надал спеціальним клубним штемпелем з портретом Володимира Лучаківського погасили та підписали традиційні конверти із зображенням Архикатедрального Собору м. Тернополя.

«Володимир Лучаківський був освіченою та всебічно розвинутою особистістю, славився як талановитий адвокат, драматург, поет, але одночасно був і прекрасним господарником, який активно займався народними справами та умів дипломатично вирішувати проблеми мешканців. Його бажання зробити місто прогресивним та європейським ми втілюємо і сьогодні», – запевнив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності