Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ОДНА БІДА – ДОРОГИ

Турянський: Місцеві дороги на Львівщині ремонтувались із серпня.

В області відбувається ремонт доріг на найбільш проблемних автошляхах області.

Про це т.в.о голови Львівської ОДА Юрій Турянський під час свого останнього брифінгу. Він додав, що у області 18 млн. грн. використано для ремонту доріг, де є найбільше ям.

За словами Турянського, підрядні організації виконали ці роботи за свої кошти, адже із державного бюджету область ще не отримала коштів на ремонт доріг взагалі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Саме тому підрядники витрачають свої кошти із надією, що їх буде повернуто державою.
«Також виконуються роботи на дорогах місцевого значення, основні об’єми робіт на дорогах місцевого значення виконано у серпні – листопаді цього року.

Цього року, у порівнянні із минулим роком, виконано робіт більше на 10–12 відсотків», – розповів Турянський.
За його словами, виконано значну частину робіт на дорозі «Львів-Тернопіль» на суму 15 млн. грн та на трасі Жовква-Червоноград-Сокаль-Волинська область на суму 8,66 млн. грн.

Також Турянський повідомив, що ведуться ремонтні роботи на трасі Західний об’їзд міста Львова.

Мабуть, доречно буде порівняти, що попередник пана Турянського на цьому посту Олег Сало зимою минулого вперше в історії цієї області спромігся добитися від тодішнього Кабміну на ремонт доріг області 1,4 мільярда гривень!!! Слід зазначити, що при цьому окремо вже були підготовлені ряд закордонних інвестиційних проектів в даному напрямку. Зокрема з Угорщиною та Швецією. Так, тільки остання погодилася вкласти вдороги місевого значення (сільські дороги) 60 мільйонів євро, а окрім цієї колосальної, згідно міжбанківського курсу, суми, шведи готові були вкласти у наші дороги ще свої технології з досвідом та технікою…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Дороги міжнародного значення сюди не відносяться. Про них, зокрема автобан «Краків-Львів», ми вже писали у попередньому номері «ЗЛ» (№ 44 (73) від 20.11.14 р.), де мова йшла про те, що коли поляки свою левову частку цього автобану загальною протяжністю 670 км уже майже скінчили, то Україна й досі не може розпочати (!) будівництва кількох десятків його завершення на своїй території…

Хтось виправдовуватиметься, що у нас революція, війна… Але як свідчить остання історія і кажуть старші люди: «За що боролися, на те й напоролися».

Ярослав Гібура

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності