Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ОДНА ЖИТОМИРСЬКА ШКОЛА ДАЛА ФОРИ УСІМ АМЕРИКАНСЬКИМ

Правоохоронці в одній із шкіл Радомишльського району Житомирщини вилучили майже 1 тис. 700 набоїв до нарізної зброї, повідомляють у відділі комунікацій поліції Житомирської області.

Так, 5 квітня до Радомишльського відділення звернулась директор одного із загальноосвітніх навчальних закладів Радомишльського району із заявою про виявлення у класі 1 тис. 696 набоїв калібру 5,6 мм до нарізної зброї.

Усі боєприпаси були вилучені правоохоронцями та передані на експертне дослідження. У рамках відкритого кримінального провадження тривають невідкладні слідчі дії.

Також за цим фактом правоохоронцями проводиться перевірка. Кримінальна відповідальність, визначена статтею 263 Кримінального кодексу України за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Таким чином одна житомирська школа дала фори усім американським школам разом узятим, які за рівнем своєї криміногенності вважаються одними із найнебезпечніших у світі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності