Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ОДНІ ЗАЯВИ ТА БАЛАЧКИ

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко назвав входження російського гуманітарного конвою в Україну, що відбулося наприкінці минулого тижня, прямим вторгненням Росії на українську територію.

Про це повідомила прес-секретар голови СБУ.

«Це пряме вторгнення Росії на територію України», – передала прес-секретар заяву голови СБУ, виголошену журналістам біля будівлі СБУ в Києві.

Нагадаємо, 22 серпня вранці російський гуманітарний вантаж за рішенням влади РФ почав заїжджати на територію України. При цьому вантаж не супроводжують представники Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Враховуючи подібні заяви інших силовиків та членів уряду України, виникає риторичне запитання: якщо дану подію можна офіційно було розцінювати як вторгнення, адже дозволу на перетин кордону «гуманітаріям» офіційний Київ не давав, то чому було з ним і не поступити, як з агресором – себто розстріляти з «градів»?
Отож, і виходить так, що все, на що сьогодні спроможний офіційний Київ, так це усілякі заяви та балачки, а стріляти по ворогу, мабуть, можуть тільки дупами з вікон своїх кабінетів, будь то на Банківській, Володимирській чи де інде…

Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності