Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Одним махом звільнено 23 головів РДА

Розпорядження з цього приводу від 16 грудня оприлюднені на офіційному сайт президента.
Найбільше голів рай адміністрацій звільнено на Прикарпатті.
Так Григорія Івасишина звільнено з посади голови Галицької районної державної адміністрації Івано-Франківської області; Івана Мороза – з посади голови Городенківської районної державної адміністрації; Ярослава Шинкарука – з посади голови Косівської РДА; Івана Росіцького – з посади голови Тисменицької РДА, а Василя Сеніва – з посади голови Тлумацької РДА; Богдана Нагорняка звільнено з посади голови Богородчанської районної державної адміністрації Івано-Франківської області.
У Тернопільській області були звільнені зі своїх посад троє посадовців: голова Козівської РДА Юрій Пудлик, глава Зборівської РДА Фелікіссім Ментух та голова Буринської РДА Олександр Товстуха.
Львівщина позбулася тільки одного голови РДА – Пустомитівської , Ігоря Чопка.
У Запорізькій області посад позбулися голови трьох РДА, у Кіровоградській – двох. У Рівненській області теж дві РДА залишилися без своїх очільників. Луганщина ж залишилися без одного районного голови.
Також по одному голові рай адміністрацій звільнено у Києві та Севастополі, в Чернігівській, Чернівецькій, Одеській областях.
Про те, що виконавчу владу чекають великі кадрові ротації, було оголошено ще місяць тому на засіданні Ради регіонів. Про це сказав заступник голови фракції Партії Регіонів Михайло Чечетов.
«Місяць тому на засіданні Ради регіонів президент піддав різкій критиці роботу центральних і районних органів влади Були підведені підсумки за показниками роботи за рік і були зроблені висновки, які ми зараз бачимо в президентських указах. Це ніяк не пов’язано з політикою – кадрових змін зазнали регіони, де робота була провалена», – стверджує політик.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності