Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ОДИН ПАМПЕРС НА ТРЬОХ…

pampers…Відповідно і те що в цьому памперсі теж спільне на трьох.

«Попробуй піди тепер розберися, де чиє? Тепер вони ним спільно пов’язані одне з одним, тому, мабуть, цього разу не колотимуться», – відповідають дотепники з київського Євромайдану на запитання журналістів, коли так звана «опозиція» черговий раз розколеться? Адже від декотрих депутатів, експертів-політологів тут, на Майдані, сьогодні можна почути, що декотрі представники опозиції уже активно ведуть переговори з Урядом і їм навіть обіцяють, в разі чого, два міністерські портфелі. Причому звинувачують у цьому ту ж саму політичну силу, яку сьогодні представники ЗМІ пов’язують з Дмитром Фірташем, Газпромом та ін…
Але, як то кажуть, час усе покаже. Щоправда, цікавим висновком багатьох спостережень є той факт, що фізичний силовий конфлікт між протестувальниками і силовиками («Беркутом») виникає тільки у тих місцях, де з’являється хоча б хтось один з опозиційної трійки. Байдуже до чи після. Головне, що саме на тому місці…
Цікаво почути відповідь народних депутатів від так званої «опозиції», яку очолює згадана трійка – Кличко, Яценюк та Тягнибок, де вони були у ніч, коли сталося сумнозвісне побиття «Беркутом» на майдані мітингувальників? Адже точно відомо, що значна частина з них проживає у готелі «Україна», що знаходиться саме на Майдані Незалежності, і вікна багатьох з них (зокрема тих, що себе декларують «націоналістами») виходять саме на цей майдан! Де вони усі були цієї ночі, коли гуртом своїми мандатами вони могли легко спинити хвилю насильства? Чи, можливо, це було їм вигідно? Вигідно, щоб на другий день виріс той велетенський Майдан-2013, який ми останніми днями спостерігаємо? Той Майдан, який сьогодні вони намагаються використати як майданчик для власної агітації напередодні президенськихвиборів.
Або того ж славнозвісного 1 грудня впродовж трьох годин ці ж лідери «опозиції» вирішують, кому з них йти на Банкову, щоб «вгамувати» провокаторів з екскаватором, а на фоні цього і собі зробити рекламу.
Так само можна розцінити і вихід на Майдан до мітингуючих «новітніх революціонерів» братів Кличків. Віталія з дружиною та Володимира з нареченою. Чи не нагадує це Майдан-2004 року, коли на сцену усі почали виходити з сімями. Хоча б той самий Віктор Ющенко з дружиною Катериною усіма дітьми. Мало того. Цього року ЗМІ на Євромайдані побачили серед мітингувальників дружину голови Адміністрацції президента Сергія Льовочкіна…
Але повернімося до провокацій.
Так, силовики з кримського спецпідрозділу «Тигр», яких київські мітингувальники сотнею автівок заблокували з усією їх спецтехнікою на території однієї з військових частин у Василькові, залишались у облозі, допоки не приїхав Арсеній Петрович Яценюк. Одіозний «соратник» Юлії Володимирівни доклав чимало часу і зусиль для того, щоб переконати людей біля воріт військової частини в тому, що «тигрята» приїхали сюди не для того, щоб розганяти і бити людей на Майдані у Києві, бо вони тут нібито «транзитом до Ірпіня», тому треба забрати машини з-під воріт і випустити їх.
А вже наступного дня бійців спецпідрозділу «Тигр» та їхню техніку люди побачили в Києві…
Після Василькова Яценюк встиг засвітитися ще в одному місці. Вже під вечір кілька тисяч «майданівців» заблокували Шевченківський райсуд Києва, де після обрання запобіжного заходу у вигляді двох місяців арешту утримувався активіст «Дорожного контролю» Андрій Дзиндзя. Активісти були налаштовані відбивати побратима і «Беркут» вже одягнув протигази, але раптом з’явився Яценюк, щось перебалакав з правоохоронцями і, вийшовши з суду, повідомив, що активіста вже вивезли до СІЗО і треба повертатись на Майдан. А за декілька годин адвокат Андрія Дзиндзі повідомив, що його підзахисний все ще знаходиться в приміщенні Шевченківського райсуду столиці…
Або візьмемо ще один випадок.
Столична міліція визначила, що знесення невідомими особами в центрі Києва пам’ятника Володимиру Леніну підпадає під кваліфікацію статті 294 Кримінального кодексу України – масові заворушення.
І ось так звана «свята опозиційна трійця» – Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок та Віталій Кличко – відразу поспішила заявити представникам мас-медіа про свою непричетність, відхрестившись від цього «масового заворушення».
Ба! Навіть більше того. Так їх цитує Інтерфакс.Україна:
«Яке безглузде самогубство, товариство!» – сказав лідер ВО «Свобода Олег Тягнибок» на брифінгу в неділю, коментуючи інцидент з пам’ятником .
У свою чергу лідер «УДАРу» Віталій Кличко запевнив: «Ніяких рішень щодо Леніна не приймалося і взагалі не обговорювалося на штабі».
«Я думаю, що Ленін впав від заздрощів. Знаєте чому? Ленін зробив тільки одну революцію, а Янукович дві», – резюмував лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.
Отож, роздумувати про памперо можна ще багато, бо кладуть в нього усі одинаково багато, хто зі стаху, а, хто, бо натура у нього вже така…

Остап Сливка

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності