Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Омелян обіцяє цементно-бетонне покриття трасі Івано-Франківськ-Тернопіль, а виконуватиме його наступник

Перебуваючи із робочою поїздкою в Івано-Франківській області,  міністр інфраструктури України Володимир Омелян взяв участь у роботі Ради регіонального розвитку під головуванням Президента України Петра Порошенка. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

В рамках поїздки також відбулася секторальна зустріч із керівництвом Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області, головами райдержадміністрацій, представниками галузевих підприємств, підрядних організацій області щодо стану та перспектив реалізації інфраструктурних проектів на Прикарпатті.

«Модернізація інфраструктури є головною передумовою розвитку регіонів і формування заможних місцевих громад. Реформи, підтримані Президентом України, працюють ефективно. Дорожній фонд дозволяє нам активно розбудовувати дорожню мережу другий рік поспіль. Також ми почали відновлювати мости, які є елементами критичної інфраструктури Західної України», – зазначив Володимир Омелян.

На секторальній зустрічі під головуванням Міністра були розглянуті проекти з відновлення автомобільних доріг державного значення Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль зі влаштування цементно-бетонного покриття та М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка. Йшлося також про розвиток дорожньої інфраструктури в гірській місцевості.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначимо, що в залежності від результатів виборів 31 березня, обіцянку Омеляна, можливо, доведеться виконувати вже його наступнику…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності