Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Онлайн самогубство скоїв закарпатець, щоб звинуватити… поліцію

Вчора, 1 червня, близько 19:00 до поліції Закарпатської області надійшло повідомлення від сусідів про смерть мукачівця. 28-річний чоловік вчинив самогубство шляхом повішання, а процес самогубства він зафіксував на відео у соціальній мережі.

Про шокуючу подію повідомила пресслужба поліції Закарпатської області.

На відео чоловік свариться на правоохоронців, які нібито його до цього довели. Він надіває на шию петлю та здійснює самогубство, через кілька секунд трансляція зупиняється.

На місці події відпрацювали поліцейські. Проводяться першочергові заходи та перевіряються всі можливі причини такого вчинку чоловіка.

На місці інциденту прибула поліція для з’ясування мотивів та причини вчинку чоловіка. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Досудове розслідування здійснюватимуть слідчі ТУ ДБP у м. Львові, адже чоловік на відео, скаржиться на дії поліцейських та в подальшому, покінчує життя самогубством.

 

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності