Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ОПЗЖ Харківщини очолив… ексглава адміністрації Порошенка

Ексглаву адміністрації п’ятого президента України Петра Порошенка Ігоря Райніна обрали головою харківської обласної організації “Опозиційна платформа – За життя”.

Призначення відбулося 27 листопада в партійному офісі осередку в Харкові.hfugh4787y45

Ігор Райнін підтвердив своє призначення.

А місцеве видання KharkivToday оприлюднило відео з закритого засідання з виступом Райніна, під час якого він дякував новому патрону – Юрію Бойку за підтримку, і заявив про плани на місцеві вибори.

Пряма мова: “Тут потрібно застосувати зусилля, відкинути ті чи інші амбіції, ті чи інші, якісь інші моменти, об’єднуватися, йти, перемагати в місцеві ради, для того, щоб бути корисними, потрібними для звичайної людини, для пересічного українця. Можу вас запевнити, що всі мої сили і вміння, досвід будуть підпорядковані цій меті. У кожному з вас я бачу свого друга, партнера, товариша і ви мене теж не розчаровуйте. Дякую за підтримку, Юрій Анатолійович, спасибі ще раз“.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На початку жовтня глава МВС Аваков начебто “відмовив” Райніна від ідеї переходити до ОПЗЖ. Але в листопаді співрозмовники у партії Льовочкіна не виключали, що їхні лави можуть таки поповнитись главою адміністрації Порошенка.

Залишається незрозумілим, чи Райнін був агентом Медведчука у Порошенка, чи то Порошенко, який був одним із співзасновників Партії регіонів, почав процес об’єднання свого проекту із проектом Медведчука?

Довідка:

46-річний уродженець Харкова Райнін є доктором юридичних наук, кандидатом наук з державного управління, заслужений економіст України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

25 жовтня 2015 року обраний депутатом Харківської обласної ради VII скликання.

Довший час працював у Харківській облдержадміністрації.

З 17 листопада 2014 року по 3 лютого 2015 – заступник глави Адміністрації президента України.

Потім до серпня 2016 року очолював Харківську обласну державну адміністрацію.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З 31.08.2016 по 19.05.2019 був главою Адміністрації президента України.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності