Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

До осені скраплений газ подешевшає, — експерт

Ціни на скраплений газ мають до кінця серпня зменшитися до 9 грн за літр.

Про це повідомив експерт, заступник директора «Консалтингової групи А-95» Артем Куюн.

«За моєю інформацією, до кінця серпня фактори, які викликали зростання цін на газ, мають вичерпати себе, і тоді будемо чекати зниження цін на колишні позиції. Якщо, звісно, не виникнуть якісь інші причини», – сказав експерт.

Він зазначив, що ціни навряд чи опустяться до колишнього рівня 7-8 грн за літр, однак імовірно можуть впасти до 9 грн за літр.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Фактори, які викликали зростання цін, вже практично себе вичерпали. Їхній потенціал добігає кінця. Викликаний він дефіцитом, що виник на ринку, і оцінюється в 30%. Першопричина полягає в аварії на російському заводі, що виробляє велику кількість сировини для виробництва скрапленого газу. Він в подальшому надходив з України, а також Білорусі, яка теж є нашим постачальником», – сказав експерт.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності