Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ОТАКОЇ? ПЕРЕСЕЛЕНЦІ ТІКАЮТЬ ВІД НАС?

Щодня з Львівщини додому повертаються до 76 переселенців.

На сьогодні на Львівщині проживають більше 7 тис. зареєстрованих тимчасових переселенців з Донбасу і АР Криму. Про це на нараді з активом Львівщини розповів начальник Департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації Василь Мартинюк.

Він зазначив що дана цифра – лише зареєстровані особи, які потребували допомоги держави. Незареєстрованих переселенців на Львівщині є близько 12 тис. З них 95% розміщені у приватному секторі, що зекономило від 50 до 70 млн. грн з бюджету області.

За словами В. Мартинюка, працевлаштовані близько 3 тис. осіб, але всі мають повний соціальний пакет та отримують соцвиплати і державну допомогу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Всі діти переселенців навчаються в загальноосвітніх школах, близько 900 студентів здобувають освіту у вищих навчальних закладах», – розповів начальник Департаменту соціального захисту.

827 переселенців отримали медичну допомогу. Також на Львівщині у вимушених переселенців народилися 33 дітей.
За словами В. Мартинюка, щодня з Львівщини додому повертаються до 76 переселенців.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності