Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Отруєння олів’є не дає членам ОВК на Закарпатті завершити підрахунок голосів

У Закарпатській області понад десять членів окружної виборчої комісії (ОВК) №70 отруїлися зіпсованою їжею та одержали усі характерні для цього симптоми, внаслідок чого комісія не може завершити підрахунок голосів на минулих іще 21 липня позачергових парламентських виборах, повідомляють в місцевих ЗМІ.07a7178-depositphotos-138423684-m-2015

Отруїлися зіпсованою їжею понад десять членів ОВК, постраждали також двоє поліцейських, співробітник ДСНС і один спостерігач… Симптоми в усіх однакові: висока температура за 40, блювота і діарея… Голова ОВК каже, що замовили їжу неподалік у ресторані. Деякі члени ОВК зараз удома, але їм теж погано. Офіційно по допомогу лікарів звернулися лише шестеро людей, і наразі четверо членів ОВК в інфекційному відділенні свалявської лікарні. Стільки ж лікуються вдома“, – йдеться в оприлюдненій у четвер замітці.

Чим отруїлися, люди точно не знають, але припускають, що проблема в олів’є: його їли всі.

Станом на 11:30 четверга, 25 липня, Центральна виборча комісія отримала й опрацювала 99,87% електронних протоколів.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності