Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Невідома Історія

Папа цілує мешти африканцям, невже він забув про канібалізм нігерійців в Італії? – обурюються католики

Нещодавно усі соцмережі світу облетіло відео, де ліберальний Папа Римський Франциск І перед десятком чорношкірих чоловіків у костюмах стає навколішки та цілує їм черевики, таким чином підхопивши ліберастичний флешмоб, що після загибелі афроамериканського злісного рецидивіста сьогодні охопив США та ЄС…

Багато свідомих католиків та європейців обурюються такою поведінкою Папи, який здається забув кричущий випадок, що трапився зимою 2018 року, коли троє мігрантів з Нігерії викрали, зґвалтували, катували і вбили 18-річну італійську дівчину Памелу Мастропьєтро, а потім ще й з’їли частину її білого тіла.

Тоді поліція знайшла розчленовані і частково об’їджені рештки тіла дівчини, але справу спробували замнути ліберальні політики з італійського уряду, приховавши факт канібалізму, а також зґвалтування і самого вбивства, заявивши, що буцімто дівчина померла сама від передозування наркотиків, придбаних нею у нігерійців.

Так вже повторне дослідження останків 18-річної римлянки, знайдених в двох валізах в Полленца, не дозволило судмедескпертам домогтися бажаних результатів: все біологічні сліди були змиті вбивцями з тіла хлоровмісною речовиною. Ліберальним політикам виявилися недостатніми результати аналізів, проведених співробітниками експертно-криміналістичного відділу на вилученому матеріалі: кухонних ножах і одязі 18-річної, знайденої в будинку на вулиці Спелато 124, де дівчина померла, а також сліди крові на одязі і взутті двох підозрюваних.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Інносент Осегале, нігерієць-наркодилер, який жив на горищі в будинку по вулиці Спалато, заарештований, поряд з іншим продавцем наркотиків, Десмондом Лаки, також нігерійцем, який продав, за його словами, “скромну” дозу героїну Памеле.

Експерти відзначають, що навіть невелика доза героїну могла стати смертельною для дівчини, яка не вживала наркотики протягом чотирьох місяців, але звідки тоді взялися ножові поранення, сліди крові на ножах і розчленоване об’їджене тіло дівчини? Сім’я відправила Памелу в реабілітаційне співтоваристві “Парс” корридонія, звідки дівчина зникла 29 січня, за день до її смерті.

Ця історія чомусь не стала відомою більшості європейців і вони не виступили проти зростаючої кількості злочинів з боку темношкірих мігрантів.

Може досить мовчати?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності