Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Паради повинні бути такими як у Мінську

12 - Паради повинні бути такими як у Мінську.49 травня на параді в Мінську, крім військової техніки, показали сільськогосподарську

У Параді на честь Дня Перемоги у Мінську взяли участь більше 5 тис. військовослужбовців та близько 250 одиниць колісної та гусеничної техніки, а також… трактори та вантажівки.

Звісно, що Білорусь славиться і пишається своїм сільським господарством, а відповідно і технікою, не будемо тут на ряду з гусеничною чи колісною згадувати ще й побутову, хоча холодильники, пральні машини «Білорусь» чи «Атлант» й надалі залишаються одними з найякісніших і конкурентоспроможних… І як не дивно це констатувати, та все це заслуга однієї людини, яку дехто з опонентів називає «диктатором» – бацьки Лукашенка.

Гадається, що замість пустих балачок про мир в цілому світі, було б краще, щоб усі паради відбувалися саме таким показом мирної техніки та цивільних досягнень, а військові виходили на площі тільки як знак пам’яті та пошани до минулого…

12 - Паради повинні бути такими як у Мінську.5P. S. Цікаво, що 11-річний син президента Білорусі Олександра Лукашенка прийшов на парад Перемоги у Мінську у формі верховного головнокомандувача.

Підготував Тарас Боднар

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності