Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Партія «Народний фронт» вирішила не брати участь у місцевих виборах

Про це в п’ятницю на брифінгу заявив прем’єр-міністр і лідер НФ Арсеній Яценюк.

«Партія «Народний фронт» не висуває своїх кандидатів на місцевих виборах», – сказав він.

«Це не національні, а місцеві вибори, і народ України повинен вибрати нових представників до органів місцевого самоврядування», – додав Яценюк.

Він також відзначив важливість того, щоб всі демократичні партії не допустили «реваншу Януковича і не допустили розколу у демократичному таборі».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У свою чергу заступник голови фракції «Блок Петра Порошенко» ІгорКононенко раніше заявив журналістам, що партія готова піти на місцеві вибори з окремими членами НФ.

«Якщо «Народний фронт» прийме рішення, що він не бере участь у місцевих виборах, питання про участь окремих членів «Народного фронту» в місцевих виборах від нашої політичної сили – так, це можливо», – заявив він.

Згідно з опитуванням КМІС, станом на початок червня за партію Порошенка готові були проголосувати 21,2% виборців, за партію Яценюка – 4,1%.

Окрім надзвичайно низького рейтингу колись популярної партії, на Банковій подейкують, що ще однією причиною, через яку Яценюк не пускає НФ на вибори, є його бажання зосередитися на іншому своєму проекті, яким називають очолювану Дмитром Добродомовим партію «Громадський контроль»…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За матеріалами вітчизняних ЗМІ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності