Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Партію Порошенка на Прикарпатті очолив нещодавній очільник місцевої ОДА

У вівторок, 6 серпня в Івано-Франківську відбулось чергове засідання фракції в обласній раді партії «Європейська солідарність» (колишня БПП).

Під час засідання представниками партії було обговорено питання суспільно-політичної ситуації в Україні та на Прикарпатті, яка склалася після парламентських виборів, та обрали нового голову.DSC_1690

Депутати фракції переобрали голову фракції – ним став нещодавній голова облдержадміністрації, депутат обласної ради Олег Гончарук. Його кандидатуру присутні колеги-депутати підтримали одноголосно.

Як відомо, раніше цю посаду займав Остап Дзеса.

Фракція “БПП”, а тепер “ЄС” становить майже чверть складу Івано-Франківської обласної ради (22 депутати), де вони тісно находять порозуміння із такою ж кількістю представників ВО “Свобода” та ін.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності