Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Пасажирів рейсу Дюссельдорф-Львів висадили у Борисполі і… автобусами відправили на Львів

Літак Boeing 737-800 Ryanair рейсу Дюссельдорф-Львів 26 жовтня через туман пішов на запасний аеродром у Бориспіль. Однак потім він вилетів порожнім – через бюрократичні моменти пасажири поїхали із Києва до Львова автобусами.98989898iuiuiuiui

Як повідомляє avianews.com, після посадки в Борисполі екіпаж випустив пасажирів, тому що не було впевненості, що погода покращиться, вони пройшли паспортний контроль. А це автоматично зробило неможливим їх подальший переліт до Львова на борту літака Ryanair, тому як у компанії немає прав на виконання внутрішніх рейсів. Оскільки прикордонники і митна служба обслужили рейс, при виконанні перегону з Києва до Львова він би вже вважався внутрішнім. Коли Львів став приймати рейси, Boeing порожнім вилетів з Борисполя за пасажирами зворотного рейсу в Дюссельдорф, а висаджені в київському аеропорту мандрівники поїхали до столиці Галичини автобусами.

Нагадаємо, в останню декаду жовтня в Україні стояла туманна погода, з видимістю 200-500 метрів (I рівень небезпеки, жовтий). 22 жовтня аеропорт «Київ» імені Сікорського скасував кілька рейсів авіакомпаній WizzAir і LOT через густий туман.

У січні поточного року, в Харкові літак здійснив ризиковану посадку в густому тумані.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності