Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Пашинському замінили тримання в СІЗО на домашній арешт

Київський апеляційний суд ухвалив рішення про зміну запобіжного заходу на домашній арешт щодо екснардепа Сергія Пашинського.

Таким чином, колегія суддів апеляційного суду скасувала попередню постанову Печерського райсуду Києва про тримання Пашинського під вартою.photo2019-10-1115-38-26

Застосувати до підозрюваного Сергія Пашинського запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, заборонивши йому цілодобово покидати місце проживання”, – йдеться в ухвалі суду.

Нагадаємо, 31 грудня 2016 року Сергій Пашинський з дружиною в темну частину доби трохи не врізався в авто, яке зламалося на дорозі. Двоє чоловіків в цей момент намагалися відтягнути машину з проїжджої частини. Почалася словесна перепалка, яка закінчилася тим, що Пашинський погрожував пістолетом одному з чоловіків, який у відповідь начебто розбив об голову депутата пляшку слабоалкогольного напою.

Пашинський вистрілив кривдникові В’ячеславу Хімікусу в ногу, проте, стріляв він з метою самооборони чи першим дістав пістолет заради залякування і погроз – невідомо.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Пашинський першим цілив мені в груди – підстрелений депутатом чоловік. Показання учасників конфлікту щодо цього розрізняються. Згодом депутат від “Народного фронту” Пашинський заявив про закриття проти нього скандальної справи щодо стрілянини біля с. Хлепча.

Раніше, у листопаді 2018 року, поліція вручила В’ячеславу Хімікусу підозру в хуліганському нападі на народного депутата “Народного фронту” Сергія Пашинського.

4 жовтня 2019 року керівник Державного бюро розслідувань повідомив, що Пашинському оголосили про підозру у заподіянні громадянину тяжкого тілесного ушкодження. 7 жовтня Печерський районний суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою на 2 місяці.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності