Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ПАСЬЯНС СКЛАДАЄТЬСЯ У ЗМОВУ?

«Якщо на вибори міського голови підуть такі «топові» кандидати, як Марцінків, Сич чи Шкутяк, то так мені доведеться балотуватися. Якщо буде сильний, нормальний кандидат, то я буду всіляко його підтримувати», – зазначив народний депутат Олександр Шевченко на зустрічі з підприємцями Івано-Франківська.

Також нардеп сказав, що не горить бажанням йти на уже четверті вибори.

«Бажання чергове отримувати порцію негативу немає, але порядок у місті хтось мусить навести», – резюмував Олександр Шевченко.

Тепер складається цікавий пасьянс. Нардеп від БПП Олександр Шевченко каже, що балотуватиметься на мера Івано-Франківська, а це значить, що у разі його перемоги він буде змушений скласти мандат нардепа, що автоматично призводить до перевиборів до ВР на ОВК № 83 (м. Івано-Франківськ). І в цей же час колишній опонент Шевченка на попередніх виборах Петро Шкутяк стає керівником міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зрозуміло, що ще раз тягатися Шкутяку проти Шевченка нема сенсу. А ось ще раз балотуватися на засіяному і звільненому від головного конкурента округу від тієї самої партії – це вже зовсім інша справа!

Тож постає запитання: а чи не було це змовою від самого початку?

Підготував Дмитро Несміш

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності