Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Педофіла піймали разом із викраденою ним 4-річною жертвою (відео, фото)

У Борисполі на автозаправці чоловік викрав 4-річну дівчинку, поки мати відволіклась, розраховуючись за паливо. Зловмисника затримали і підозрюють у спробі зґвалтування дитини.

Про це заявили у поліції Київщини.

Там кажуть, що сталося це 28 серпня близько 20 години. У поліцію зателефонували батьки викраденої дитини. Невідомий чоловік посадив її в автівку і зник.

Щоб затримали зловмисника, правоохоронці розпочали спецоперацію. Залучили також спецпризначенців.

Викрадача розшукали впродовж двох годин. Зловмисником виявися 29-річний місцевий житель.

Дитину врятували і неушкодженою повернули батькам.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Чоловіку повідомили про підозру у скоєні одразу трьох злочинів, передбачених ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), за ч. 4 ст. 153 (сексуальне насильство) та за ст. 15 (замах на кримінальне правопорушення) ч. 4 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке загрожує чоловіку — позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Правоохоронця просять суд взяти затриманого під варту.
А ось так чинить із педофілами офіційна влада Ірану, де нещодавно було страчено (повішано на крані) кілька педофілів, а днями ще один ґвалтівник-педофіл.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності