Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ПЕРЕМОГЛИ В АТО, ТЕПЕР В ЛІБЕРІЮ?

Саме час зараз надсилати найкращих українських вояків кудись подалі від України, в Африку, наприклад!

Вони замінять своїх колег попередньої ротації і будуть виконувати місію ООН упродовж 12 місяців. Розпочалася чергова ротація 56 окремого вертолітного загону Місії ООН у Ліберії, в рамках якої до цієї африканської країни 5 червня з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького літаком ООН відправилися 200 українських миротворців.

Про це інформує прес-служба Міністерства оборони.

У відомстві зазначили, що серед сьогоднішніх миротворців багато військовослужбовців, які брали участь в так званому «АТО» та неодноразово були у відрядженнях на Африканському континенті. Особливістю цієї ротації наших миротворців є те, що тепер вони будуть виконувати місію ООН у Ліберії упродовж 12 місяців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Не буде вдаватися до полеміки. Проте, читаючи про 56 окремий вертолітний загін, задамо собі риторичне запитання, чи спостерігали українці подібний підрозділ в боях у зоні АТО, чи якусь бойову авіацію, скажімо? Чи, можливо, хтось бачив на передовій в АТО блакитні шоломи ООН, що уряд дозволяє собі відправляти з миротворчою місією одних з своїх кращих військових фахівців на чужий континент?

Інакше виходить, що в Україні давно уже настав мир, ніхто не гине на її східних теренах, і тільки ми чомусь про це нічого не знаємо…

Підготував Ярослав С.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності