Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Перемовини – лише з справжніми господарями

Президент України Петро Порошенко висловив надію, що найближчим часом зможе відвідати Донецьк і Луганськ, а також готовність до діалогу з тими, хто готовий скласти зброю, повідомляє ТСН.

Про це глава держави заявив у Слов’янську, відповідаючи на запитання журналістів, коли він зможе приїхати в Донецьк і Луганськ, так, як він відвідав і Слов’янськ, пише «Інтерфакс-Україна». «Я думаю, що дуже швидко», – заявив Порошенко. Разом з тим, президент висловив упевненість, що його мирний план буде імплементований.

«Немає жодних сумнівів, що мирний план буде імплементовано. Він знайшов підтримку в усьому світі, він підтриманий у Слов’янську, Дружківці, Костянтинівці і Артемівську. Буде він підтриманий і в Донецьку, і в Луганську», – рішучо заявив президент України. Крім того, Порошенко висловив готовність до діалогу з тими особами, які готові скласти зброю, але, на його думку, для відновлення переговорів необхідно розширити коло представництва Донбасу. «Що сьогодні відбувається? Мені доповіли координатори контактної групи, що коли було отримано доручення провести перші консультації з імплементації мирного плану президента, один в Москві (пан Бородай), інший в Москві (пан Пушилін), Болотова думали знайти, так він у запої четвертий день. З ким переговори вести?» – зазначив Порошенко.

Разом з тим, Порошенко висловив думку, що переговори повинні бути «відновлені зі справжніми господарями Донбасу: металургами, шахтарями, з людьми, які сьогодні представляють найбільшу силу, але були затиснуті силою зброї». Як вже раніше повідомлялося, Порошенко підписав закон про кримінальну відповідальність за фінансування сепаратизму.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності