Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Пересічний прикарпатець про інтерв’ю Президента

78778Що думають пересічні прикарпатці з приводу звернення Президента до українського народу і змісту подальшого розгорнутого інтерв’ю представникам центральних телеканалів? Чи вбачають вони в цьому відступ від євроінтеграції, а чи просто виважений тактичний хід – останній ривок перед рішучим боєм? З даного приводу думка мешканця Тисмениччини Олександра Опольського.

«Знаєте. А можливо Президент і правий, – зазначає пан Опольський, – Як кажуть поспіх потрібен при ловлі блох. Сьогодні Україна вирує Євромайданами. Але погляньмо, хто стоїть на тих майданах. Не знаю, як у столиці, а у Івано-Франківську – це переважно студенти – молоді люди, які у більшості своїй ще не бачили отого справжнього життя. Багатьом з них ще не доводилося думати, де взяти копійку, щоб сплатити за комунальні послуги чи то купити шмат хліба. Чи знають ці молоді люди, що чекає їх у Європі, якщо ми, вибачте на слові, приповземо туди на колінах? Чи зможуть вони, не маючи досвіду роботи у європейських кампаніях і за європейськими стандартами, конкурувати на ринку праці з прагматиками-європейцями? Напевно, дійсно варто витримати зараз паузу – виграти час для того, щоб модернізувати економіку, створити Україну у Європі, а тоді вже йти назустріч отій Європі – гонорово, як люди, яким є що запропонувати, які потрібні Європі не як сировинний додаток, а як повноцінний, повноправний партнер. Зауважу: Президент не проголосив припинення євроінтеграційних процесів. А отже курс на Європу залишається незмінним. Інше питання – інтегруватись до Європи можна лише тоді, коли по-справжньому захищено національні інтереси».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності