Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Перші три платні дороги в Україні уже незабаром

Платними хочуть зробити дороги Львів-Краковець, київська кільцева та Біла Церква-Київ

Міністерство інфраструктури планує зробити три дороги в Україні платними. Про це журналістам повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.0dcb4cab9993e4bea67e48717cefcf7e10975d3e_5aeb143aa437a1

За його словами, у стратегічних планах немає будівництва платної дороги на одеській трасі.

Ми зараз повинні робити розрахунки з будівництва платних доріг. За планом у нас: Львів-Краковець, київська кільцева, Біла Церква-Київ“, – додав міністр.

Міністр зазначив, що концесійні платні дороги завжди повинні бути альтернативними безкоштовним.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Якщо ми хочемо говорити про якісь платні дороги, концесійні, то у нас є інші ділянки. Наприклад, київська кільцева, була б дуже актуальною. На цій ділянці точно потрібно щось робити“, – повідомив він.

Нагадаємо, в Україні планують ввести платний проїзд дорогами для автомобілів на іноземних номерах. Найближчим часом у Верховну раду планується внесення відповідного законопроекту.

Проїзд першою платною дорогою в Україні зі Львова до Краковець може коштувати 2-3 гривні за кілометр. Будівництво першої платної дороги почнеться в 2020 році.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності