Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Перший кредит від ЄБРР у гривні: Львівська компанія отримала 135 мільйонів на створення нових робочих місць

Європейський банк реконструкції та розвитку надав перший кредит в українській валюті. Його користувачем стала торгово-виробнича компанія Львівхолод.

Компанія представлена у Західній Україні мережею зі 110 продуктових магазинів самообслуговування.

«Це наш перший досвід фінансування в українській валюті. І знаково, що він практикується саме у Львові, з яким ми вже маємо надзвичайно цікаві проекти, такі як будівництво Бескидського тунелю, вітрової електростанції у Самборі тощо. Ці інвестиції – результат системної роботи обласної влади, а також таких підприємців, які, дбаючи про власний бізнес, тим самим дбають і про майбутнє регіону»,- зазначив директор ЄБРР в Україні Шевкі Аджунер.

За його словами, визначальним критерієм для надання інвестиції стала перспектива створення компанією понад тисячі нових робочих місць, а також реалізація енергоефективних технологій та розбудова логістичного центру.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Кредитна угода, укладена між ЄБРР та Львівхолодом, передбачає надання 135 млн грн кредиту терміном на 6 років. Ця сума піде на створення ще 42 магазинів.

Як зазначив на церемонії підписання кредитної угоди голова ЛОДА Олег Синютка, підтримка стратегічних проектів на Львівщині з боку ЄБРР — це сигнал для інших капіталовкладників про те, що в цьому регіоні — сприятливий інвестиційний клімат.

Загалом ЄБРР підтримує на Львівщині понад 100 компаній. Це не лише інвестиції, а й ефективна консультаційна допомога.

Раніше повідомлялося, один із найбільших світових рітейлерів зацікавився київським Lavina Mall.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності