Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Першим траншем за приєднання села до Івано-Франківська стане… бруківка

Сьогодні, 14 березня, в Івано-Франківську відбулось чергове засідання виконавчого комітету. Під час нього виконком вирішив внести на розгляд сесії міської ради питання про передачу на баланс Підлузької сільської ради бруківку.

Так, на підставі звернення секретаря Підлузської сільської ради Ярини Стойко, комунальне підприємство «Івано-Франківськводоекотехпром» має безоплатно передати бруківку в кількості 25 м2 селу. Її підприємство демонтувало під час капітального ремонту вулиць Івано-Франківська.

Зазначимо, що сьогодні вщент забудований Івано-Франківськ (перше місце в Україні із житлового будівництва) змагається за приєднання десятка прилеглих навколишніх сіл, які є доволі норовливими, і тернистий шлях до сільських сердець проходить довгою дорогою поміж обіцянками та подарунками.

А щодо бруківки, то її у міських очільників вистачить встелити нею восьмиполосну трасу до Києва, а тут приміському селу подарують тільки якісь 25 м2 “секонхенду”…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності