Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Під завалами люди, зруйновано 4 поверхи у 2 під’їздах, – вибух багатоповерхівки у Києві (відео, фото)

У Києві в житловому будинку на проспекті Григоренка, за адресою Крушельницька 1/5, у неділю, 21 червня, близько 10:00 стався вибух. Про це повідомляє “5 канал” та “Київ Оперативний”.

Прямо зараз стався вибух газу на проспекті Григоренка. Пошкоджено кілька поверхів. Інформація про кількість постраждалих та обставини події уточнюється. На місце терміново виїхали всі служби“, – пишуть очевидці у соцмережах

Один із очевидців подій розповів, що почув сильний вибух, а коли подивися у вікно, то побачив частково зруйнований сусідній будинок.

В ДСНС повідомляють, що під завалами перебувають люди, адже сьогодні неділя, вихідний день, багато людей були вдома. Згідно з повідомленням, причини вибуху невідомі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як пише прес-служба ДСНС, попередньо рятувальники кажуть, що стався вибух газоповітряної суміші. Внаслідок цього зруйнувало міжповерхові перекриття між 4 та 7 поверхами.

Залучено від ДСНС 46 чол. о/с та 9 од. техніки. Інформація уточнюється.

ФОТО із соцмереж

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності