Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ПІДКОНТРОЛЬНУ КОЛОМОЙСЬКОМУ КОМПАНІЮ ПІКЕТУВАЛИ

Дві групи людей минулої п’ятниці пікетували будівлю Національної акціонерної компанії (НАК)«Нафтогаз України» з гаслами проти ПАТ «Укранафта» та Ігоря Коломойського, а також проти нового керівництва «Укртранснафти».

Одна група у складі близько 300 осіб тримала плакати: «Ганьба «Укрнафті», «Ганьба Коломойському»; «Яценюк, забери 10 млрд. грн у Коломойського і віддай пенсіонерам». Ця група в основному складалася з людей похилого віку.

На протилежному боці вулиці розташувалася інша група з близько 200 працівників «Укртатнафти» (Кременчуцький НПЗ, контролюється структурами І. Коломойського), всі вони були одягнені в корпоративну уніформу і тримають плакати «непрофесіоналів у відставку», «Романа Сидорака (нового керівника «Укртранснафти»– ред.) у відставку; «Пасішник (виконавчий директор «Нафтогазу України»– ред.) – прихильник Путіна», «Ні тарифному свавіллю при транспортуванні нафти».

На місці пікету також знаходилося кілька десятків співробітників міліції.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як повідомив інформагентству News.finance виконавчий директор «Нафтогазу України» Андрій Пасішник, співробітники Кременчуцького НПЗ були доставлені до Києва сімома автобусами в організованій колоні. Він вважає, що працівників заводу ввели в оману.

«Керівництво Кременчуцького НПЗ дезінформує своїх працівників, нібито «Нафтогаз України» збирається припинити транспортування нафти на Кременчуцький НПЗ і зупинити завод… Це брехня», – сказав він.

А. Пасішник також вважає необгрунтованими претензії з приводу нових тарифів на транспортування нафти по трубопроводах.

«За період діяльності Олександра Лазорка на посту керівника «Укртранснафти» держава на 990 млн. грн продатувала Кременчуцький завод через економічно необґрунтовані тарифи на транспортування… так далі бути не може, інакше нам доведеться звільняти 1700 співробітників «Укртранснафти», – резюмував він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За матеріалами News.finance

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності