Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

ПІДЛИЄМО БЮДЖЕТ ВОРОГА ПИВОМ?

Щоб повернутися на російський ринок компанія «Оболонь» випускатиме своє пиво в Москві.

Пиво «Оболонь» однойменного українського підприємства буде випускатися на заводі Московської пивоварної компанії.

Про це повідомляє агентство «Інтерфакс» з посиланням на прес-службу Московської пивоварної компанії.

«Ми підписали ліцензійний контракт на виробництво пива торгової марки «Оболонь»», – повідомили в прес-службі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За її даними, до заборони поставок продукції з українського підприємства його частка в загальному обсязі імпорту пива в Росії становила близько 50 відсотків. Таким чином компанія повернеться на російський ринок пива.

Нагадаємо, Росспоживнагляд з 15 серпня минулого року призупинив ввезення на територію Росії спиртних напоїв та пива кількох українських виробників: «Оболонь», «САН Інбев Україна» та Української дистрибуційної компанії. У наглядовому відомстві пояснили рішення тим, що при дослідженні горілки, пива і пивних напоїв виробництва України «виявлені неодноразові порушення закону в сфері захисту прав споживачів», зокрема пиво «Оболонь» «не відповідало вимогам по енергетичній цінності і органолептичними показниками».

Московська пивоварна компанія, створена в 2008 році, об’єднує пивоварний завод в підмосковних Митищах потужністю 4 мільйона гектолітрів на рік, дистриб’юторський та логістичний центри. Входить до складу міжнародного холдингу Oasis, якому також належать білоруський виробник соків «Стара фортеця», компанії «Оазис» в Казахстані та Althaus в Німеччині.

На потужностях Московської пивоварної компанії розливається пиво ще одного українського виробника – «Першої власності броварні». Зокрема, згідно з інформацією на сайті МПК, в лінійці компанії представлено «Бочкове», а також два бренди, що випускаються комбінатом Радомишль – «Жигулі Барне» і Oettinger. Таке співробітництво не дивно: з кінця 2011 року пиво-безалкогольний комбінат у Радомишлі був викуплений компанією OasisCIS, яка володіє МПК.
Отже, ще одна українська компанія платитиме податки до російського бюджету, даючи таким чином РФ можливість збільшувати свій військовий потенціал…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності