Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ПІДПРИЄМЦЯМ НІКОЛИ ВІДСТОЮВАТИ СВОЇ ПРАВА

Зранку минулої п’ятниці, 18 грудня, під стінами Івано-Франківської ОДА відбувся мітинг проти антинародної економічної політики Уряду.

Його організували і провели підприємці обласного центру.

Вони засудили антинародну політику центральної виконавчої та законодавчої влади України. Кажуть – ​заморозивши ріст зарплат та пенсій, знецінивши гривню, необґрунтовано піднявши ціни на газ, тепло і електрику, чиновники й далі погіршують життя українців. Відтак вимагали:

1. Кожна українська родина має отримувати такі доходи, щоб мати можливість самостійно оплачувати комунальні послуги. Вимагаємо встановити мінімальну пенсію та зарплату не нижче реального прожиткового мінімуму і скасувати субсидії, які принижують людську гідність і є корупційним коритом монополістів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

2. Вимагаємо встановити ЄСВ у розмірі 20% від мінімальної заробітної плати для платників єдиного податку 1,2 та 3 груп, річний ліміт доходу у розмірі 600000, 2000000 та 10000000 гривень, відповідно. Після цього, ввести Мораторій на зміни до податкового законодавства, стосовно спрощеної системи оподаткування, як мінімум, на 3 роки.

3. Вимагаємо фінансувати державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування виключно за рахунок доходів державних та комунальних підприємств.

4. Вимагаємо відставки Уряду та дострокових виборів Верховної Ради України. Ці державні інституції не здатні забезпечити достойний рівень життя українців, провести обіцяні реформи, погрузли у чварах, корупція як процвітала так і процвітає на всіх рівнях, та й ще саме вони забезпечують комфортне життя окупантів, поставляючи на загарбані території енергоносії.

На акцію прийшло близько 15-ти підприємців з усіх ринків, кількох торгових центрів та громадських організацій. Організатори зізнаються – ​очікували більше протестантів, але, очевидно, багато хто не прийшов, бо дізнався, що сенсаційних змін до Податкового кодексу у цьому році вже не внесуть.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело і фото «Галка»

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності