Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Підвищення зарплат: чи допоможе зайва «сотня» українцям

Взимку українців очікує нове підвищення зарплат – вже 1 грудня мінімальний дохід становитиме 1600 грн.Підвищення пройде в два етапи – перший відбудеться у грудні цього року, наступний – взимку 2017 року (ще на 162 грн. – ред.).

«Ми будемо мати мінімальну заробітню плату та прожитковий мінімум на рівні 1600 грн на 1 грудня 2016 року, та відповідним чином на 1 грудня 2017 року – 1762 грн», – зазначив прем’єр-міністр Гройсман.За його словами, якщо уряд бачитиме більше можливостей для збільшення соціальних стандартів, то «зробить ще один крок для того, щоб більше грошей передати людям».

Проте, вартість споживчого кошику 2016 року красномовно підтвердила – навіть такого підвищення не вистачить на мінімальні потреби українців.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності